Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: vragen@geldrop-mierlo.nl

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is hét gestandaardiseerde inlogsysteem voor ondernemers, consumenten en ambtenaren voor online zakendoen. Klanten loggen simpelweg met hun eHerkenningsmiddel in op de webdienst en...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Wat is eHerkenning?

Logo eHerkenning

eHerkenning is hét gestandaardiseerde inlogsysteem voor ondernemers, consumenten en ambtenaren voor online zakendoen. Klanten loggen simpelweg met hun eHerkenningsmiddel in op de webdienst en kunnen zo online zaken regelen met de betreffende organisatie. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig.

Met eHerkenning wordt het eenvoudiger om online zaken te doen met onze organisatie. U kunt met 1 persoonlijk inlogmiddel (mits voorzien van het juiste betrouwbaarheidsniveau en machtigingen), veilig inloggen bij onze organisatie én andere organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Makkelijk, want u hoeft dan niet voor elke organisatie een ander inlogmiddel te gebruiken.

Ik heb een eHerkenningsmiddel

Beschikt u al over een eHerkenningsmiddel op het juiste niveau? Dan kunt u direct aan de slag!

eHerkenning naar ondernemersloket.geldrop-mierlo.nl

Nog geen eHerkenningsmiddel?

Om eHerkenning te kunnen gebruiken, moet u als ondernemer of organisatie staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Om in te kunnen loggen op deze dienst heeft een middel op niveau 1 nodig. Uw eHerkenningsmiddel moet minimaal dát niveau hebben. U schaft een eHerkenningsmiddel aan bij een door uzelf te kiezen erkende leverancier. Deze leveranciers voldoen allemaal aan dezelfde eisen die worden gevraagd, maar verschillen o.a. op het gebied van prijs, type inlogmiddel en aanvraagprocedure.

Let bij uw keuze daarom ook op het soort inlogmiddel, de aanvraagprocedure, de doorlooptijd, de vervangprocedure en de helpdesk. Houd ook rekening met het laten vastleggen van de juiste machtigingen. Volg het stappenplan om een eHerkenningsmiddel aan te vragen. De roadmap leidt u door de belangrijkste aspecten in het aanvraagproces.

Let op: Bedenk of u in de toekomst eHerkenning nodig hebt voor diensten met een hoger niveau. Vraagt u bijvoorbeeld wel eens een subsidie aan? Of hebt u misschien nog een omgevingsvergunning nodig? Houd hier rekening mee als u een eHerkenningsmiddel aanvraagt. 

Meer informatie

Ondernemersplein

Logo Ondernemersplein.nl